MENU SLUITEN

Michiel Corsten
info@corstencorsten.nl
071 - 581 44 10

Organisatie

Wij zijn Corsten & Corsten, een bureau voor executive search, interim-management en mobiliteit van toezichthouders en commissarissen, bestuurders en hoger management van organisaties die actief zijn in de zorgsector. Ziekenhuizen, zorgorganisaties, zorgverzekeraars, goede doelen/fondsen en belangen- en koepelorganisaties zijn voorbeelden van onze opdrachtgevers.

Corsten & Corsten wordt gevormd door Michiel en Wim Corsten, zoon en vader. Wij hebben ruime ervaring in de zorgsector, in verschillende rollen.

Michiel heeft in zijn loopbaan diverse commerciƫle posities in het bedrijfsleven vervuld. Daarnaast werkte hij bij een van de grootste belangenorganisaties in Nederland. Zijn werkelijke gedrevenheid ontdekte hij als consultant bij een internationaal werving- en selectiebureau: verbindingen leggen tussen mensen en organisaties.

Wim is dertig jaar succesvol bestuurder in de zorg geweest, de laatste tien jaar als voorzitter van de Raad van Bestuur van een van de grootste organisaties voor verpleging, verzorging en thuiszorg (VVT) in Nederland. Momenteel is hij onder andere toezichthouder en commissaris in de zorg- en de woonsector.